Organisator

PQR

Als cloud integrator geeft PQR strategisch IT-advies voor software defined datacenter- en workspaceoplossingen en levert en beheert zij hybride cloudomgevingen. Met jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende IT-services, transformeert PQR uw infrastructuur tot een stabiele (hybride) cloudomgeving, waarmee ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen. PQR is Citrix Platinum Solution Advisor, Commvault Platinum Partner, Hewlett Packard Enterprise Platinum Cloud Builder Partner, Microsoft Gold Partner, Nutanix Elite Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern.

Exclusive sponsor

Microsoft

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computer gerelateerde producten. Microsoft vindt klantgerichtheid heel belangrijk. Samen met haar partners maakt Microsoft het verschil en inspireert zij haar klanten met relevante producten en diensten. Microsoft staat hierbij open voor iedereen die kwaliteiten en vaardigheden heeft die aansluiten bij de Microsoft ambities. Ga voor meer informatie over Microsoft en haar ambities naar www.microsoft.com.

Platinumsponsoren

Hewlett-Packard Enterprise (HPE)

HPE is het grootste technologiebedrijf ter wereld en biedt een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur. In Nederland werken circa 2800 medewerkers, waarvan het grootste deel vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen. HPE is een moderne organisatie en werkgever. HPE werkt volledig volgens Het Nieuwe Werken en geeft haar medewerkers een grote mate van vrijheid en een betere werk-prive-balans. Tegelijkertijd helpt het bedrijf hiermee de files terug te dringen en CO2-uitstoot te verlagen. Meer informatie en inspiratie over HPE, technologie en wat het betekent voor de samenleving is te vinden op www.hpe.com.

Nutanix

Nutanix is een leverancier van invisible infrastructure voor next generation enterprise computing. De technologie van Nutanix stelt IT-organisaties in staat zich te richten op applicaties en diensten die ze aan de business leveren. Het software-gedreven Xtreme Computing Platform brengt compute, virtualisatie en storage terug tot één oplossing en maakt het beheer van het datacenter eenvoudig. Klanten krijgen met behulp van Nutanix een voorspelbare, betrouwbare performance, lineaire schaalbaarheid en het gemak van infrastructuur uit de cloud. Ga voor meer informatie naar www.nutanix.com of volg ons op Twitter @nutanix.

VMware

VMware is marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware en stimuleert organisaties om te innoveren en groeien door hun IT-activiteiten te stroomlijnen. Door de IT-infrastructuur te virtualiseren, van het datacenter tot de cloud en mobiele apparatuur, stelt VMware IT-afdelingen in staat services te leveren vanaf elk apparaat, altijd en overal. VMware heeft meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. Zie ook www.vmware.nl.

Goudsponsoren

Citrix

Citrix Systems is een aanbieder van virtual computingoplossingen die gebruikers helpen om overal en op elk apparaat te werken. Meer dan 230.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op de virtuele, desktops, datacenters en meetings van Citrix. Honderd miljoen bedrijfsdesktops worden geleverd met de virtualisatie-, netwerk- en cloud-oplossingen van Citrix en driekwart van de internetgebruikers heeft er dagelijks mee te maken. Citrix werkt samen met 10.000 bedrijven in 100 landen.
www.citrix.com

NetApp

NetApp biedt innovatieve storage en datamanagement oplossingen, die u helpen om buitengewone doorbraken en kostenbesparingen te realiseren. Over de hele wereld kiezen klanten voor onze ‘Go Beyond’ mentaliteit en onze uitgebreide portfolio van producten en diensten. Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw kritische bedrijfsdata non-stop beschikbaar is, vereenvoudigen bedrijfsprocessen zodat uw bedrijf sneller nieuwe producten en diensten kan ontwikkelen. Ontdek onze passie om uw bedrijf vooruit te helpen. Go further, faster op www.netapp.nl.

Zilversponsoren

Cisco

Changing the Way We Work, Live, Play and Learn

Internet is niet langer primair een netwerk dat computers met elkaar verbindt, het is een netwerk van mensen. Dit ‘human network’ verandert de manier waarop mensen met elkaar samenwerken, samenleven, spelen en leren. Netwerkspecialist Cisco biedt oplossingen die individuen en organisaties in staat stellen om overal en tijdig toegang te hebben tot de juiste informatie, mensen en samenwerkingstools. Van Borderless Networks (routers, switches, mobility & security) tot oplossingen op het gebied van Collaboration (unified communications; waarbij de uitwisseling van spraak, data en video over een enkel netwerk plaatsvindt) en Datacenters, Virtualisatie & Cloud. Meer informatie is beschikbaar op www.cisco.nl.

Commvault

Commvault-oplossingen zijn gebaseerd op een unieke, enkelvoudige platformarchitectuur. Deze oplossingen bieden krachtige databescherming, optimale beschikbaarheid en een vereenvoudigd beheer van data op complexe storage-netwerken.
Commvault Simpana Backup-, Deduplication-, Archive-, Replication- en Search & Storage Resource Management-software werken naadloos samen. Ze delen één broncode en functieset met standaard geïntegreerde en innovatieve mogelijkheden zoals failover, data-encryptie en beveiliging van verwijderbare media.

Bedrijven die kiezen voor Commvault Simpana profiteren van betere operationele efficiëntie, snellere Return On Investment en minder risico's, terwijl ze langetermijnkosten terugdringen. Lees meer op: www.commvault.nl

eG Innovations

eG Innovations, zorgt met eG Enterprise voor universele monitoring, diagnose en rapportage van de performance van applicaties in de cloud en van virtuele infrastructuren.
Het universele monitoring agent model van eG Enterprise is snel en eenvoudig te implementeren en biedt tevens volledig 360° performance inzicht en auto-correlatie van alle afhankelijkheden op meer dan 150 applicaties, 10+ besturingssystemen en 10 gevirtualiseerde IT-omgevingen. Implementeren is vrij eenvoudig aangezien alles vooraf al ingesteld is: de eG monitor kan worden geladen in een ‘image’ en geconfigureerd terwijl men bezig is om diverse applicaties of servers te monitoren. Ga voor meer informatie naar: www.eginnovations.com/nl

Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems is leverancier van informatietechnologieën, diensten en oplossingen die een vereiste ROI voor klanten, return on assets (ROA) en een aantoonbare zakelijke impact bieden. Hitachi Data Systems deelt een visie dat IT moet worden gevirtualiseerd, geautomatiseerd, en cloud-ready en duurzaam moet zijn. Daarom levert de organisatie oplossingen die IT-kosten verlagen en deze beheersbaar houden. De producten, diensten en oplossingen van Hitachi Data Systems worden ingezet door toonaangevende internationale organisaties, waaronder meer dan 70 procent van de bedrijven bekend uit de Fortune 100 en meer dan 80 procent van de organisaties in de Fortune Global 100. www.hds.com

NVIDIA

NVIDIA is leverancier van computerhardware, voornamelijk op het gebied van grafische kaarten.

RES Software

RES Software is een vooraanstaand leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van IT-omgevingen. De bekroonde RES Software producten stellen IT-professionals in staat veilige, gepersonaliseerde en compliant desktops aan te bieden en te beheren, onafhankelijk van de onderliggende IT-infrastructuur – thin clients, virtuele desktops, fysieke desktops, of server-based computing-omgevingen. RES Software levert de juiste IT-oplossing voor zowel gebruiker als de IT-afdeling. Zo krijgt iedereen de werkplek die het beste werkt. www.ressoftware.com.

Rubrik

Rubrik maakt back-upsoftware onnodig door onder andere datastorage, data orchestration en catalog management te combineren in één veilige, schaalbare oplossing voor datamanagement. Rubrik is begin 2014 opgericht en dus nog een nieuwe speler op de markt. www.rubrik.com

Special sponsor

Aruba

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van Secure Mobility oplossingen (zakelijke wifi en WLAN netwerken). Aruba Networks heeft kantoren over de hele wereld. Het hoofkantoor is gevestigd in Californië en heeft momenteel rond de 1.800 mensen in dienst. Aruba Networks is in 2015 overgenomen door Hewlett Packard Enterprise Company (HPE). Lees meer op www.arubanetworks.com

Nutanix

Nutanix is een leverancier van invisible infrastructure voor next generation enterprise computing. De technologie van Nutanix stelt IT-organisaties in staat zich te richten op applicaties en diensten die ze aan de business leveren. Het software-gedreven Xtreme Computing Platform brengt compute, virtualisatie en storage terug tot één oplossing en maakt het beheer van het datacenter eenvoudig. Klanten krijgen met behulp van Nutanix een voorspelbare, betrouwbare performance, lineaire schaalbaarheid en het gemak van infrastructuur uit de cloud. Ga voor meer informatie naar www.nutanix.com of volg ons op Twitter @nutanix.

Exposanten

Sponsoring

Heeft u een vraag over sponsoring van IT-Galaxy of heeft u interesse om als sponsor deel te nemen? Neem dan contact op met PQR, Marloes Windhorst (Marketing & Communicatie) via telefoon +31 30 662 9729 of stuur een e-mail naar marloes.windhorst@pqr.nl.

Platinumsponsoren

 • HPE
 • Nutanix
 • VMware

Goudsponsoren

 • Citrix
 • NetApp

Zilversponsoren

 • Commvault
 • Cisco
 • eGinnovations
 • Hitachi Data Systems
 • NVIDIA
 • RES Software
 • Rubrik

Special Sponsor

 • Aruba
 • Nutanix

Exposanten

 • Tintri
 • Watchguard
Disclaimer