Stel uw persoonlijke programma samen

Tijdens IT-Galaxy delen onze experts en partners hun kennis en ervaring over IT-visie en strategie. Immers, een goede IT-roadmap is de basis voor het succes van uw business. Wij verwachten op deze dag ca. 100 bezoekers te mogen verwelkomen. 

Wat kunt u nog meer verwachten deze dag:

Round tables

Naast de gebruikelijke informatieve sessies zijn er op deze dag 2 round tables waar u in een klein gezelschap in discussie gaat. 

Afsluiting: Bezoek aan de wedstrijd Ajax-AZ

We sluiten de dag af met een bezoek aan de wedstrijd Ajax-AZ. Na een intensieve dag bekijken we vanaf de rand van het veld, met de voeten in het gras, deze ‘match’; een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Ook als u geen voetbalfan bent, is deze afsluiting een ervaring op zich!

Inschrijven

U kunt uw persoonlijke programma samenstellen, zodat de dag volledig aansluit bij uw eigen wensen en IT-vraagstukken. Behoort u tot het C-level en wilt u verzekerd zijn van een plek op IT-Galaxy? Meldt u zich dan direct aan via de inschrijfbutton. 

NB: Let wel, in verband met het beperkt aantal plaatsen is uw inschrijving voor dag 1 pas definitief na beoordeling van PQR.

Inschrijven

Programma dag 1

Registratie & ontvangst

Aftrap

door Jeroen Kok, Sales Manager PQR

Inspiratie sessie

door Wilfred Genee

Keynote | Exclusive sponsor

Rust: Lunch & netwerken

Seat-1A: Adoptie van innovatie;
nieuwe speltechnieken in de praktijk

door Herco van Brug, PQR

Seat-1B: Cloudmanagement: Voor optimale coaching van uw hybride cloud!

door Viktor van den Berg, PQR

Seat-1C: HPE

RT1: Hoe veilig is ùw beveiliging?

door Steven Habes & Jits Langedijk, PQR

Wissel

Seat-2A: Succesteams: bereik met ICT een hogere score!

door Peter Sterk & Peter van der Meijden, PQR

Seat-2B: Service provider vs service consumer; coach vs speler?

door Kees Voorneveld, PQR

Seat-2C: VMware

RT2: Visie & Strategie digital transformation & services: Tactiek en de juiste opstelling

door Steven Habes & Herco van Brug, PQR

Wissel

Seat-3A: Uw spelers slimmer, sneller en eenvoudiger opgesteld met de PQR Dynamic Workspace

door Jits Langedijk, PQR

Seat-3B: a Perfect Match

door Jeroen Kok, PQR

Seat-3C: Nutanix

Wissel

Wrap-up

door Jeroen Kok, Sales Manager PQR

Pauze

Rondleiding door het stadion

Voorbeschouwing

Bijwonen wedstrijd Ajax - AZ

Nabeschouwing

Seat-1A: Adoptie van innovatie; nieuwe speltechnieken in de praktijk

Door: Herco van Brug, Solution Architect PQR

Steeds meer bedrijven voelen de noodzaak om steeds sneller te moeten veranderen. Allerlei initiatieven worden onder de noemer ‘innovatie’ opgestart om deze verandering vorm te geven. Maar van alle ideeën halen slechts weinigen de eindstreep met als resultaat dat de beoogde veranderingen maar heel moeizaam verlopen. PQR heeft zit zelf ook ondervonden. Veel goede ideeën die intern zijn opgestart hebben meer geld gekost dan ze hebben opgeleverd. Daarom hebben we vorig jaar een methode geadopteerd die innovatie veel meer richting geeft. In gedefinieerde stappen worden ideeën begeleid van start tot finish waarbij feedback in elke stap bepalend is voor het succes.
In deze sessie legt Herco van Brug uit wat de methode inhoudt en hoe PQR deze in de eigen innovatieprocessen heeft ingepast.

Seat-1B: Cloudmanagement: Voor optimale coaching van uw hybride cloud!

Door: Viktor van den Berg, Technology Officer PQR

Hybride cloudoplossingen zijn de de facto standaard om te kunnen voldoen aan de snelle en veranderde vraag vanuit de organisatie. Hierdoor komt IT-afdeling onder spanning te staan: maximale flexibiliteit moet geboden worden, terwijl IT ook in control moet te blijven. Het groeiende portfolio van private & public cloud platforms brengt de nodige uitdagingen met zich mee.  IT services geautomatiseerd beschikbaar te stellen is een mogelijkheid waarbij governance niet uit het oog verloren wordt, Een cloud management platform helpt u te voldoen aan wat men verwacht, waarbij de IT afdeling in de driver’s seat zit.

Viktor van den Berg onderzoekt samen met u wat een cloud management platform u kan bieden. Welke functionaliteit is vereist en hoe wordt hier vanuit de markt invulling aan gegeven. Indien u wilt weten op welke manier u uw hybrid cloud het beste kunt beheren, mag u deze sessie niet missen.

Seat-2A: Succesteams, bereik met ICT een hogere score!

Door: Peter Sterk, Technology Officer PQR & Peter van der Meijden, Consultant PQR

Met de adoptie van cloud technologieën wordt ook de snelheid waarmee nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen verhoogd. Het is voor uw organisatie als ook uw IT-afdeling moeilijk om ook op dit vlak ‘up-to-date’ te blijven. En dat is zonde! Veel productieve tijd gaat verloren wanneer niet optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden in software die u nu al gebruikt. Peter en Peter nemen u mee in het formeren van een ‘succesteam’, een team die als taak heeft de organisatie te inspireren en kennis over te dragen waardoor slimmer en efficiënter gewerkt kan worden.

Seat-2B: Service provider vs service consumer; coach vs speler?

Door: Kees Voorneveld, Consultant PQR

Bijna iedere organisatie maakt gebruik van cloud-oplossingen. Naar mate het gebruik hiervan toeneemt veranderen de verantwoordelijkheden van de beheerorganisatie mee. Dat zou in ieder geval zo moeten zijn, maar in de praktijk zien wij dat dit vaak nog niet het geval is. Organisaties houden vast aan de traditionele inrichting van hun beheerorganisatie en zijn nog niet ingericht op het afnemen van cloud diensten. In deze presentatie vertelt Kees Voorneveld u over de rolverdeling tussen de Service Provider en Service Consumer, de verantwoordelijkheden die u heeft bij het afnemen van de verschillende diensten​ en hoe dit past bij uw organisatie en applicaties.

Seat-3A: Uw spelers slimmer, sneller en eenvoudiger opgesteld met de PQR Dynamic Workspace

Door: Jits Langedijk, Solution Architect PQR

Uw spelers slimmer, sneller en eenvoudiger opgesteld met de PQR Dynamic Workspace - Medewerkers brengen een steeds meer diversiteit aan devices en applicaties de organisatie in. Ze weten immers zelf het beste welke ‘IT-gereedschappen’ ze nodig hebben. Organisaties worden hierbij uitgedaagd om een digitale werkplekomgeving te creëren die flexibel genoeg is om aan de wensen van de medewerkers tegemoet te komen. Een dynamische werkplek die voorziet in toegang tot applicaties en data is hierbij de oplossing.

Jits Langedijk zal tijdens deze sessie ingaan op de functionele kant van de PQR Dynamic Workspace en de wijze waarop deze bijdraagt aan een slimme, snelle en eenvoudige werkwijze. Daarnaast wordt er ingegaan op de transitie naar en adoptie van de Dynamic Workspace. Er wordt antwoord gegeven op de vraag hoe organisaties nieuwe (cloud) technologieën en bestaande systemen geïntegreerd en op transparante wijze kunnen aanbieden aan de medewerkers.

Seat-3B: A Perfect Match

Door: Jeroen Kok, Sales Manager PQR

Controle en regie over uw systemen en applicaties met managed services.

Platinumsponsoren

 • HPE
 • Nutanix
 • VMware

Goudsponsoren

 • Citrix
 • NetApp

Zilversponsoren

 • Commvault
 • Cisco
 • eGinnovations
 • Hitachi Data Systems
 • NVIDIA
 • RES Software
 • Rubrik

Special Sponsor

 • Aruba
 • Nutanix

Exposanten

 • Tintri
 • Watchguard
Disclaimer